Pixmac Suomi

Pixmacin tavoitteena on olla niin nopea, luotettava ja helppokäyttöinen kuvalähde kuin vain on mahdollista. Sovelluksemme kehitystyö on jatkuvaa ja etsimme säännöllisesti uusia yhteistyökumppaneita, joiden tekniset sovellukset ja tuotteet mahdollistavat toimintamme jatkuvan kehittymisen ja uusiutumisen. Työmme on jo huomattu ja palkittu WebExpo 2009-kilpailussa.

Pixmac Suomi on osa kansainvälistä Pixmac-ketjua, joka perustettiin syyskuussa 2008. Pixmacin alkujuuret ovat Microstock-kuvassa. Tänään Pixmac on myös paljon muuta – sivumme www.pixmac.fi ovat kuvaa ammattimaisesti käyttäville asiakkaille “Yksi ikkuna – kuvitusta kaikkeen käyttöön, kaikille budjeteille”. Vuosi 2009 oli Pixmacille menestyksellinen vuosi; myyntimme kaksinkertaistui, kuva-arkistomme saavutti maagisen 10 miljoonan kuvan rajapykälän, ja saimme valikoimaamme ensimmäisen Premium RF-kuvakokoelman; Image Sourcen.

Pixmac on ainoa Microstock-toimisto, jonka sivuilta löytyvät usean eri Microstock-kuvatoimiston kuvat, ja sen lisäksi myös ns. perinteistä RF-kuva-aineistoa. Pixmac tarjoaa asiakkailleen myös aina paikallisen toimijan, henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja Internet-sivut asiakkaan omalla kielellä. Ja nyt myös suomenkielisen blogin.

Liity Sinäkin joukkoomme ja tutustu Pixmacin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kuuntelemme mielellämme ideoitasi toimintamme kehittämisestä, älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä.


Share and Enjoy